Димінський: Одній людині важко тримати в руках всі процеси керування клубом - 21 Сентября 2012 - Футболия - все самое интересное о футболе в сети.
football-ua

Новости по странам

Украина
Англия
Испания
Франция
Россия
Голландия

Облако тегов

Новости спорта

Статистика

Главная » 2012 » Сентябрь » 21 » Димінський: Одній людині важко тримати в руках всі процеси керування клубом
15:00
Димінський: Одній людині важко тримати в руках всі процеси керування клубом
Почесний президент ФК "Карпати" Петро Димінський повністю передав управлінські повноваження клубом вболівальникам команди. Мотиви, що спонукали його до такого кроку, Петро Петрович розповів на прес-конференції.
"До "Карпат" я прийшов 11 років тому, після запрошення тодішнього губернатора Михайла Гладія. Саме він запропонував мені очолити клуб і зробити його одним з лідерів українського футболу. За нашим задумом команда мала б постійно виступати в єврокубках. У ті часи не було таких серйозних фінансових розривів між клубами, не було захмарних цін на футболістів і таких же захмарних зарплат. Ми запланували створити акціонерне товариство і розділити частки між інвестором, владою та фанатами. І справді, ми тоді створили акціонерне товариство закритого типу. Влада передала на баланс клубу неліквідні активи: два стадіони, два готелі, інші об’єкти під побудову заміської бази. Тоді лояльність влади була на високому рівні. Але після цього влада змінилася, прийшов Буняк і всі активи у нас забрали. Клуб залишився з тим, що мав, коли я до нього прийшов" - розпочав свою розповідь Почесний президент "Карпат".
"Усі губернатори і всі мери обіцяли нам сприяння та підтримку. Але як каже один мій товариш: "Обіцяти – не означає одружитися". Хоча я не виключаю, що у важких стосунках з владою може бути і доля моєї вини. Що ж, нехай тепер фанати спробують достукатися до нашої влади. З нами фанати вели дискусію протягом шести місяців. Дивилися, аналізували, вивчали яким шляхом нам треба рухатися далі. У результаті я вирішив, що передаю частку уболівальникам. Обмежень в управлінні у них не буде. Однак, окрім прав фанати матимуть обов’язки. У них буде бюджет, яким вони зможуть розпоряджатися, буде можливість формувати кадрову політику".
"Зараз в "Карпатах" працює близько 200 людей. Ще 600 дітей навчаються у наших школі та Академії. Це серйозна допомога батькам, які знають, що їхні діти знаходяться в хороших руках. Розбудова інфраструктури дитячого футболу є одним з найважливіших завдань клубу, думаю, що фанати це розуміють. "Карпати" не належать до клубів з надпотужними фінансовими можливостями, я цього не приховую. Відповідно, нам слід триматися свого шляху і в цьому плані мені дуже імпонує позиція "Атлетіка" з Більбао. Там, як відомо, грають виключно баски, свої вихованці. Я впевнений, що наші фанати також підтримують цю ідею. Разом з ними ми пройшли і першу лігу, і Лігу Європи. Тому не сумніваюся, що крок щодо передачі їм важелів управління клубом є правильним".
"Одній людині важко тримати в руках всі процеси керування клубом. Тепер те, що я робив один, буде робити правління, створене головою – Тарасом Павлівим. А я відпочиватиму. Мені в цьому році буде 58. Гратиму в теніс з Ніколаєм Костовим. Я вже активно тренуюся" – з усмішкою підсумував Петро Димінський.
Нагадаємо, вчора, 20 вересня, почесний президент ФК "Карпати" Петро Димінський 
повністю передав управлінські повноваження клубом вболівальникам команди, про що свідчить укладений Договір з Громадською організацією "Завжди вірні".
Просмотров: 482 | Добавил: BogdanFC | Теги: Болельщики ФК Карпаты (Львов), Карпаты (Львов), Петро Димінський | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

on-line трансляции

Спорт на ТВ

избранное

Погода

влажность:

давл.:

ветер:

влажность:

давл.:

ветер:

влажность:

давл.:

ветер:

влажность:

давл.:

ветер:

влажность:

давл.:

ветер:

Каталоги сайтов

  • Каталог сайтов
  • Каталог сайтов SyDo
  • Каталог сайтов RootCat.ru
  • Наши друзья

  • Фотомир
  • Здоровый образ жизни
  • Велопланета
  • Наша Велопланета
  • © 2012 При использовании материалов сайта, гиперссылка обязательна. Designed by painterr. HASH(0x3352d38)
    Яндекс.Метрика Каталог сайтов «ua24.biz» Create a free website Украинский портАл МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов